EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

STRAKS EL CLASICO! PAk 10.000 euro met jouw VRIJE VOORSPELLING op deze POT!

Vanmiddag om 16.15 uur staat de Clasico tussen Barcelona en Real Madrid op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel vrijblijvend! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>STRAKS EL CLASICO! PAk 10.000 euro met jouw VRIJE VOORSPELLING op deze POT! </strong> verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

STRAKS EL CLASICO! PAk 10.000 euro met jouw VRIJE VOORSPELLING op deze POT!

Vanmiddag om 16.15 uur staat de Clasico tussen Barcelona en Real Madrid op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel vrijblijvend! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht <strong>STRAKS EL CLASICO! PAk 10.000 euro met jouw VRIJE VOORSPELLING op deze POT! </strong> verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *