EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Borussia Dortmund wil Sebastien Haller overnemen van Ajax’

Borussia Dortmund heeft interesse in Ajax-spits Sebastien Haller. Dit weet de Duitse tak van 90 min te melden. De Ivoriaan heeft indruk gemaakt in de Champions League door maar liefst vier keer te scoren tegen Sporting Portugal.

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Volgende week speelt Ajax overigens uitgerekend tegen BVB, in de CL. Haller wordt gezien als een goede back-up achter Erling Haaland, al heeft de club ook Donyell Malen nog. Karim Adeyemi (RB Salzburg) is een alternatief op de transfermarkt.

Het bericht ‘Borussia Dortmund wil Sebastien Haller overnemen van Ajax’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *