VANAVOND: Beerschot – Westerlo (Proximus League 11-10-2019)

Vanavond om 20.30 uur staat de wedstrijd Beerschot – Westerlo op de kalender. Beide ploegen zullen voor de drie punten gaan om de weg naar boven te vinden. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is Beerschot de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Beerschot wint: 2,38
  • Gelijkspel: 3,15
  • Westerlo wint: 2,95

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND: Beerschot – Westerlo (Proximus League 11-10-2019) verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!