Anderlecht-supporters komen met ultimatum: ‘laatste kans voor Coucke’

Marc Coucke moest wederom iemand de laan uitsturen. Waar eerder Fred Rutten en Hein Vanhaezebrouck het veld moesten ruimen moest vorige week ook Frank Arnesen vertrekken.

Coucke verwachtte aan het begin van het seizoen natuurlijk niet de huidige malaise bij RSC Anderlecht. Om toch enig krediet te genieten bij de supporters haalde hij de voorbije zomer Vincent Kompany binnen, maar die levensverzekering voorkwam niet dat de supporters het ontslag eisten van hun preses tegen Sporting Charleroi.

DONDERDAG BELGIE – SAN MARINO! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER DE BELGEN DIT WINNEN!!

JE HOORT HET GOED!! 10KEER! ONTDEK HET HIER! facebook

Volgens La Capitale zal Coucke de komende maanden het doelwit nummer één zijn van de paars-witte achterban, wanneer de locomotief toch niet op de rails zou terechtkomen. Franky Vercauteren is namelijk al de zesde T1 onder het bewind van Coucke. Als de tandem Vercauteren-Kompany aanslaat, zal men vooral dit duo loven in plaats van Coucke.

Het bericht Anderlecht-supporters komen met ultimatum: ‘laatste kans voor Coucke’ verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!