‘Vincent Kompany probeerde oud-ster City naar Anderlecht te loodsen’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Vincent Kompany heeft deze zomer geprobeerd om Bacary Sagna naar Brussel te halen. De voormalige back van Manchester City speelde maar liefst 60 interlands voor Frankrijk. Bij City raakte hij uiteindelijk op een zijspoor en zijn contract werd niet verlengd.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Dat was het moment dat Kompany een handje wou toesteken. “Hij opperde dat Anderlecht een goed team voor me zou kunnen zijn. Hij was één van de personen die me toen belde en me probeerde te helpen. Uiteindelijk wilde ik iets anders, maar ik kreeg de indruk dat hij toentertijd met wat telefoontjes misschien wel iets had kunnen regelen bij Anderlecht”, vertelt Sagna tegenover Sport/Voetbalmagazine. Na een tijdje zonder club te hebben gezeten koos de Fransman uiteindelijk voor het Italiaanse Benevento, momenteel speelt hij voor Montreal Impact.

Het bericht ‘Vincent Kompany probeerde oud-ster City naar Anderlecht te loodsen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!