TIP: Charleroi – Genk (Pro League 13-09-2019)

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Vrijdag om 20.30 uur staat de wedstrijd Charleroi – Genk op de kalender. Beide ploegen zullen voor de drie punten gaan om de weg naar boven te vinden. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is Genk de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Charleroi wint: 2,85
  • Gelijkspel: 3,75
  • Genk wint: 2,30

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht TIP: Charleroi – Genk (Pro League 13-09-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!