Duitsers fileren Club Brugge: “Hij is te goed voor de Pro League”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Het Duitse Neunzig Plus blikt alvast vooruit op de komende Champions League-campagne. Ze zien kansen voor Club Brugge ook al zitten ze in een moeilijke poule. Het verschil met PSG en Real Madrid is veel te groot, maar de derde plaats wordt als redelijk realistisch beschouwd”, klinkt het.

VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Als dé sterspeler van Blauw-Zwart schuift het medium Gouden Schoen Hans Vanaken naar voren. “Veel mensen zijn van mening dat de 27-jarige eigenlijk te goed is voor de Jupiler Pro League, men vraagt zich dan ook af waarom hij nog steeds in België speelt. Maar als hij zo blijft doorspelen zal die stap naar de Europese top wel komen en waarschijnlijk zal die niet te moeilijk zijn voor hem. Alle ogen zijn op Vanaken gericht, aan hem om de verwachtingen waar te maken.”

Het bericht Duitsers fileren Club Brugge: “Hij is te goed voor de Pro League” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!