‘Marc Coucke wil grote naam van Royal Antwerp proberen binnen te halen’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Marc Coucke de voorzitter van Anderlecht probeert er alles aan te doen om de crisis te bezweren bij Anderlecht. Zo zou hij nu bezig zijn met een erg opvallend plan. Hij zou namelijk Luciano D’Onofrio proberen binnen te halen. Dit weet het medium Het Nieuwsblad te melden.

Hij maakte in verleden al furore als onder meer spelersmakelaar en later als grote baas bij Standard. Hij verdween daarna een tijdje van het voorplan, maar in 2017 ging hij aan de slag als sportief directeur bij Antwerp. En ook daar levert hij erg goed werk af. Coucke polste in het verleden al tevergeefs bij de Italo Belg, maar zou nu een plan hebben om D’Onofrio toch te overtuigen.

MEESPELEN IS GRATIS! VOORSPEL VANAVOND 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000!!

BUITENKANSJE! facebook

De voorzitter kocht RSCA destijds met zijn zakenpartner Joris Ide, maar die zou zijn aandelen opnieuw kunnen verkopen. Daarvoor wordt nu François Fornieri naar voren geschoven. En de baas van farmabedrijf Mithra is een persoonlijk vriend van D’Onofrio, op die manier hoopt Coucke dus wat extra invloed te kunnen uitoefenen.

Toch staat het nog lang niet vast of hij ook echt naar Anderlecht zal komen. Zijn project in Antwerpen is nog niet klaar en bovendien zal Paul Gheysens hem daar niet zo gemakkelijk laten gaan. Daarnaast is het ook de vraag of de supporters hem zo graag zien komen gezien zijn (Standard-)verleden. En tot slot zou er dan ook een oplossing moeten komen voor Frank Arnesen, de huidige sportief directeur van RSCA

Het bericht ‘Marc Coucke wil grote naam van Royal Antwerp proberen binnen te halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!