‘Paars/Wit misloopt buitenkans voor Franse ex-international’

Anderlecht had zomaar een buitenkansje kunnen oppikken. Het gaat om Paul Georges Ntep.

Vorige winter werd Paars-Wit wél sterk in verband gebracht met de flankspeler. Er waren toen zelfs geruchten dat hij dichtbij een overgang naar het Astridpark stond. Zover kwam het dus echter niet, en ook deze winter lijkt het niet te zullen gebeuren.

De snelheidstrein van Wolfsburg zou namelijk dichtbij een overeenkomst staan met het Franse Caen. Toch een fraaie optie die verloren gaat voor Paars-Wit. Ntep was al tweemaal international voor Frankrijk, voor hij uiteindelijk toch voor Kameroen koos. Ook daar telt hij momenteel 2 caps.

Het bericht ‘Paars/Wit misloopt buitenkans voor Franse ex-international’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!