‘Nul op het rekest’: Kara op komst, dus wilde Zulte Waregem shoppen bij Anderlecht

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De terugkeer van Kara Mbodj naar Sporting Anderlecht lijkt stilaan in kannen en kruiken te zijn. En dus bestaat de kans dat er ook aan uitgaande zijde wel eens iets kan gaan gebeuren bij paars-wit. Een man staat alvast dicht bij de uitgang. Hoewel?TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Nul op het rekest’: Kara op komst, dus wilde Zulte Waregem shoppen bij Anderlecht

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De terugkeer van Kara Mbodj naar Sporting Anderlecht lijkt stilaan in kannen en kruiken te zijn. En dus bestaat de kans dat er ook aan uitgaande zijde wel eens iets kan gaan gebeuren bij paars-wit. Een man staat alvast dicht bij de uitgang. Hoewel?TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!