JACKPOT voor STVV! “Dat is een speler die 5 à 10 miljoen kan opbrengen”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Sint-Truiden lijkt een speler in huis te hebben die de club een grote zak geld kan gaan opbrengen in de toekomst. Met Takehiro Tomiyasu heeft de club een goudhaantje in zijn rangen en heel wat ploegen volgen hem. Enkele weken geleden zou Werder Bremen al zes miljoen euro op hem hebben geboden. Bij STVV verwachten ze zeer veel van die toekomstige transfer.

André Pinto is sports administrator bij de club en gaf een stand van zaken. “Iedereen zou ons moeten feliciteren met de ontwikkeling van Tomiyasu. Dat is een speler die 5 à 10 miljoen kan opbrengen. Tel daar de 4 miljoen van Casper bij op en je komt minstens boven de 9 miljoen euro uit”, legt hij uit aan Sport/Voetbalmagazine.

Het bericht JACKPOT voor STVV! “Dat is een speler die 5 à 10 miljoen kan opbrengen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!