Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Conflict tussen Paul Pogba en José Mourinho escaleert helemaal’

Dat Paul Pogba en Jose Mourinho niet goed door één deur kunnen is al langer bekend maar nu zou het conflict helemaal zijn geescaleerd.

The Special One zou namelijk bij de clubleiding op Old Trafford aangegeven hebben dat de middenvelder in de aankomende winterstop verkocht moet worden. De aanwezigheid van Pogba zou namelijk een negatief effect hebben op de andere spelers van United, door zijn ontzettend dominante persoonlijkheid. Naar verluidt heeft de coach zijn speler zelfs een splijtzwam genoemd.

facebook VANDAAG DAG 16! 25% extra winst met Man United – Liverpool!!! BUITENKANSJE

Het is natuurlijk de vraag of de grootmacht uit de Premier League de international van Les Bleus ook weet te slijten in de aanstaande transferperiode. Er wordt namelijk veel geld gevraagd voor Pogba: Juventus zou 80 miljoen euro overhebben voor een hereniging in Turijn, maar directeur Ed Woodward vindt dit niet toereikend. Er moet gedacht worden aan een bedrag van ongeveer 150 tot zelfs 200 miljoen euro…

Het bericht ‘Conflict tussen Paul Pogba en José Mourinho escaleert helemaal’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!