Drie Belgische clubs strijden om de handtekening van Nabil Dirar

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht is opzoek naar creatieve versterking maar er zijn uit de eigen competitie meer kapers op de kust voor Nabil Dirar. Hij is op een zijspoor beland bij Fenerbahce en mag uitkijken naar een nieuwe club. Anderlecht is een concrete optie, maar volgens de Turkse media zijn ook Racing Genk en Antwerp FC in beeld.

facebook VANAVOND ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET en profiteer van een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Een terugkeer naar Club Brugge ligt niet voor de hand. Dirar ging met enkele spelers in de clinch, kreeg fluitconcerten van de supporters en forceerde wat later een transfer, door zich onmogelijk te maken, ingefluisterd door zijn makelaar.

Bij Club Brugge zullen ze ook naar het prijskaartje kijken. Dirar moet nog wat geld opbrengen voor Fenerbahçe en zijn persoonlijke financiële verwachtingen zijn niet min. In februari wordt hij ook nog 33 jaar. Een toekomstgerichte transfer zou het niet zijn voor Club.

 

Het bericht Drie Belgische clubs strijden om de handtekening van Nabil Dirar verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Drie Belgische clubs strijden om de handtekening van Nabil Dirar

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht is opzoek naar creatieve versterking maar er zijn uit de eigen competitie meer kapers op de kust voor Nabil Dirar. Hij is op een zijspoor beland bij Fenerbahce en mag uitkijken naar een nieuwe club. Anderlecht is een concrete optie, maar volgens de Turkse media zijn ook Racing Genk en Antwerp FC in beeld.

facebook VANAVOND ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET en profiteer van een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Een terugkeer naar Club Brugge ligt niet voor de hand. Dirar ging met enkele spelers in de clinch, kreeg fluitconcerten van de supporters en forceerde wat later een transfer, door zich onmogelijk te maken, ingefluisterd door zijn makelaar.

Bij Club Brugge zullen ze ook naar het prijskaartje kijken. Dirar moet nog wat geld opbrengen voor Fenerbahçe en zijn persoonlijke financiële verwachtingen zijn niet min. In februari wordt hij ook nog 33 jaar. Een toekomstgerichte transfer zou het niet zijn voor Club.

 

Het bericht Drie Belgische clubs strijden om de handtekening van Nabil Dirar verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!