AMBITIE: Europees kampioen worden in 2020 met de Rode Duivels

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Als Belgie zich vanavond weet te plaatsen voor de Final Four in de Nations League dan wachten er nog een aantal heel mooie wedstrijden. Een goede zaak volgens Marc Degryse.

facebook VANAVOND ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET en profiteer van een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

“We hebben drie kwalificatiecampagnes achter de rug waarin we ploegen hebben geloot die niet veel voorstelden. Ook nu hebben we het niet getroffen met Zwitserland en IJsland. Op de grote toernooien hebben we vier topmatchen gespeeld: tegen Argentinië op het WK in Brazilië, tegen Italië op het EK in Frankrijk, en tegen Brazilië en Frankrijk op het WK in Rusland. Voor een ploeg als de onze is dat te weinig”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

“Om nog een stap vooruit te zetten – hét doel is om Europees kampioen te worden in 2020 – is die eindfase van de Nations League eigenlijk een cadeau. Ik snap dat de spelers het wat veel vinden, maar wat is het alternatief? Oefenwedstrijden tegen Schotland en Nederland? Die brengen niks bij. Dus: een ‘fausse queue’ tegen Zwitserland mag gewoon niet. En ik verwacht die ook niet. Zwitserland kan het ons wel lastig maken, maar ze hebben geen goeie spits, dus moeten wij altijd beter doen.”

Het bericht AMBITIE: Europees kampioen worden in 2020 met de Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AMBITIE: Europees kampioen worden in 2020 met de Rode Duivels

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Als Belgie zich vanavond weet te plaatsen voor de Final Four in de Nations League dan wachten er nog een aantal heel mooie wedstrijden. Een goede zaak volgens Marc Degryse.

facebook VANAVOND ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET en profiteer van een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

“We hebben drie kwalificatiecampagnes achter de rug waarin we ploegen hebben geloot die niet veel voorstelden. Ook nu hebben we het niet getroffen met Zwitserland en IJsland. Op de grote toernooien hebben we vier topmatchen gespeeld: tegen Argentinië op het WK in Brazilië, tegen Italië op het EK in Frankrijk, en tegen Brazilië en Frankrijk op het WK in Rusland. Voor een ploeg als de onze is dat te weinig”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

“Om nog een stap vooruit te zetten – hét doel is om Europees kampioen te worden in 2020 – is die eindfase van de Nations League eigenlijk een cadeau. Ik snap dat de spelers het wat veel vinden, maar wat is het alternatief? Oefenwedstrijden tegen Schotland en Nederland? Die brengen niks bij. Dus: een ‘fausse queue’ tegen Zwitserland mag gewoon niet. En ik verwacht die ook niet. Zwitserland kan het ons wel lastig maken, maar ze hebben geen goeie spits, dus moeten wij altijd beter doen.”

Het bericht AMBITIE: Europees kampioen worden in 2020 met de Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!