‘Luc Devroe kostte Anderlecht fraaie aanwinst’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Luc Devroe de technisch directeur van Anderlecht wordt afgerekend op de slechte zomermercato van de club. Voorzitter Marc Coucke zou hem dan ook willen inruilen voor Michael Verschueren.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Vooral op de transfer van Bubaccar Sanneh kwam inmiddels veel kritiek. De Gambiaanse verdediger werd gehaald voor zo’n 8 miljoen euro, maar toonde zich nog geen meerwaarde. Blijkbaar was het echter Coucke zelf die voor hem doordrukte. “Het was Devroe naar verluidt niet veel verder dan een paar miljoen wilde gaan. Het was Coucke die de centrale verdediger absoluut wilde, tegen welke prijs ook”, stelt Het Laatste Nieuws.

Maar Devroe maakte zelf ook fouten. Zo negeerde hij de scoutingscel, toen zelf een naam naar voor schoof om de defensie te versterken. “Afgelopen zomer probeerden ze de komst van Nicolas Isimat-Mirin, vorig seizoen basisspeler bij PSV, door te duwen, maar Devroe wilde zelfs niet luisteren naar hun argumenten. Hij werkte veelal met zijn bevriende makelaar Didier Frenay.”

Het bericht ‘Luc Devroe kostte Anderlecht fraaie aanwinst’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!