WTF!?!?! ‘Paris Saint-Germain niet meer in de Champions League’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Als Football Leaks met nieuwe informatie komt over wantoestanden in het hedendaagse voetbal dan zit Paris Saint-Germain er vaak bij. De voorzitter van de Spaanse La Liga is het nu zat. Hij wil dat de club uit de Champions Leagie wordt gegooid.

“We praten en klagen al twee jaar over valsspelen, er had al eerder iets aan gedaan moeten worden. Football Leaks heeft laten zien dat de UEFA niet op de juiste manier heeft opgetreden. Met de informatie die we nu hebben, moeten er een straf uitgedeeld worden”, geeft Tebas aan op een zitting van Soccerex in Miami.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

“Ik vind dat Paris Saint-Germain voor minimaal één seizoen moet worden uitgesloten van Champions League-voetbal.”

“Het is niet mijn doel om hen uit de Champions League te krijgen. Het is mijn doel dat iedereen zich aan de Financial Fair Play-regels houdt. De UEFA moet hier snel werk van maken. Ze hadden twee jaar geleden al moeten optreden.”

Bij de nieuwe onthullingen van Football Leaks kwam ook Manchester City aan bod. Opnieuw. Tebas heeft het sinds de transfer van Neymar van Real Madrid naar PSG echter vooral op de Franse topclub gemunt.

 

Het bericht WTF!?!?! ‘Paris Saint-Germain niet meer in de Champions League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!