‘Wordt Club Brugge-speler nieuwe teamgenoot van Cristiano Ronaldo?’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Juventus heeft interesse in een speler van Club Brugge. Naar verluidt gaat het om Matej Mitrovic. Hij wordt gevolgd door de grootmacht uit Turijn. De krant Tuttosport heeft beslag weten te leggen op een verlanglijstje van ‘De Oude Dame’

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Toch lijkt een transfer niet meteen aan de orde. Mitrovic is zijn basisplaats bij Club kwijtgeraakt en zal nog flinke stappen moeten zetten om Juventus te overtuigen van een bod te doen. Bovendien is de concurrentie op het verlanglijstje niet min, kijk even mee:

Doelmannen:

David De Gea – Manchester United, Emil Audero – Sampdoria (verhuurd door Juve)

Flankverdedigers: Marcelo – Real Madrid, Jordi Alba – Barcelona, Alejandro Grimaldo – Benfica, Rogerio – Sassuolo (verhuurd door Juve)

Centrale verdedigers: Nikola Milenkovic – Fiorentina, Jean-Clair Todibo – Toulouse, Matthijs de Ligt – Ajax, Leonardo Balerdi – Boca Juniors, Matej Mitrovic – Club Brugge, Giangiacomo Magnani – Sassuolo, Gianluca Mancini – Atalanta, Joachim Andersen – Sampdoria

Middenvelders: Paul Pogba – Manchester United, Adrien Rabiot – PSG, Aaron Ramsey – Arsenal, Nicolo Barella – Cagliari, James Rodriguez – Bayern, Sandro Tonali – Brescia Tanguy Ndombélé – Lyon, Frenkie de Jong – Aja

XAanvallers: Federico Chiesa – Fiorentina, Anthony Martial – Manchester United, Christian Pulisic – Borussia Dortmun, Jadon Sancho – Borussia Dortmund

 

 

 

Het bericht ‘Wordt Club Brugge-speler nieuwe teamgenoot van Cristiano Ronaldo?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!