SUPERTIP: Leuven – Saint-Gilloise (Proximus League 16-11-2018)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vrijdag staat de wedstrijd Leuven – Saint-Gilloise op het programma. Beide teams hebben veertien wedstrijden gespeeld in de competitie en de stand is als volgend. Leuven staat op een zesde plek met 15 punten. Saint-Gilloise staat op een tweede plaats met 24 punten. Volgens de bookmaker zijn beide favoriet om deze wedstrijd te winnen maar je weet het maar nooit. Om 20.30 uur zullen beide ploegen aan de aftrap staan.

Wil jij dit treffen op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk LIVE naar deze pot via Unibet! Zij hebben de rechten om wekelijks alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League uit te zenden! Dus ook deze wedstrijd! (Voor actieve klanten) Ook kun je na inschrijving profiteren van een mooie welkomstbonus van 200% tot 80 euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk! Klik nu hier om je als Belg vrijblijvend in te schrijven bij Unibet en wed en kijk live naar deze pot!

Unibet noteert deze wedstrijd als volgt:

  • Leuven wint: 2,55
  • Gelijkspel: 3,45
  • Saint-Gilloise wint: 2,55

Stel je zet in op een gelijkspel en gebruikt hiervoor je 80 euro welkomstbonus? Dan zou je zomaar 80 x 3,45 = 276,00 euro kunnen winnen! En dit met een vrije weddenschap! Schrijf je hier nu vrijblijvend in!

Het overige programma in de Proximus League van deze week is als volgt:

16.11. 20:30 Leuven St. Gilloise
17.11. 17:00 Tubize KSV Roeselare
17.11. 20:30 KV Mechelen Lommel SK
18.11. 16:00 Westerlo Beerschot Wilrijk

Het bericht SUPERTIP: Leuven – Saint-Gilloise (Proximus League 16-11-2018) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!