‘Marc Coucke teruggefloten door makelaar’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

RSC Anderlecht zet de betalingen richting makelaars even stop. Voorzitter Marc Coucke wil hiermee een statement maken over de gang van zaken in de voetbalwereld. Makelaar Stijn Francis vindt de weg die Marc Coucke inslaat niet correct.

Dejan Veljkovic en Mogi Bayat kwamen als spilfiguren naar voor in Operatie Propere Handen. Enkele andere makelaars zaten ook in de cel of werden verhoord en onder verdenking gesteld.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Dat de betalingen aan die makelaars ingehouden wordt, is niet onlogisch. Volgens Stijn Francis kan het echter niet dat Anderlecht ook de andere zaakwaarnemers aanpakt.

“Als Anderlecht betalingen stopzet omdat er aan bepaalde constructies wordt getwijfeld, dan heb ik daar begrip voor”, reageert hij bij Het Nieuwsblad. “Maar als ze consequent betalingen zouden blokkeren voor alle makelaars omdat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar enkele makelaars, dan lijkt dat niet correct.”

Het bericht ‘Marc Coucke teruggefloten door makelaar’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!