Jan Boskamp ‘Hij volgt Ivan Leko op als trainer Club Brugge’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ivan Leko heeft het sinds zijn aanstelling bij Club Brugge goed gedaan. Hij is ook ambitieus dus op termijn zal hij naar alle waarschijnlijkheid gaan vertrekken naar een grotere competitie.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Een vertrek van Leko is voor alle duidelijkheid niet meteen voor morgen. Maar als Blauw-Zwart goed blijft presteren, met name in Europa, kan het bestuur toch best enkele alternatieven achter de hand houden. Analist Jan Boskamp meent alvast te weten wie de plaats van Leko zou kunnen innemen. “Ik denk dat Philippe Clement op termijn trainer van Club Brugge wordt. Daar heeft ie een ticketje voor”, klonk het bij Sportcafe Online.

Het stond dan ook lange tijd in de sterren geschreven dat Clement hoofdcoach zou worden op Jan Breydel. Maar na het vertrek van Michel Preud’homme gaf het bestuur eerst aan voor een meer ervaren trainer te willen gaan, om uiteindelijk toch bij Leko uit te komen. Clement had ondertussen al bij Waasland-Beveren getekend en verhuisde dankzij goed werk op de Freethiel al na enkel maanden naar KRC Genk.

Ook daar deed hij het uitstekend en momenteel staat hij met zijn ploeg zelfs boven Club op de leidersplaats. “Of hij nu revanche aan het nemen is? Ja, maar als je ziet hoe hij over Club Brugge praat … met zoveel respect. Daar kan je niet omheen.”

Het bericht Jan Boskamp ‘Hij volgt Ivan Leko op als trainer Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!