VANAVOND BELGIE – IJSLAND! Zet je voetbalverstand om in een leuk extraatje!!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanavond staat de wedstrijd tussen Belgie en IJsland op het programma in de strijd om de Nations League. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu als Belg vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 10 euro en speel dan met 30 euro!! Daarnaast hebben ze speciaal voor deze wedstrijd nog een extra actie opgezet. Namelijk een 25% extra winstverhoging!

Het werkt als volgend:

 

Klik nu hier om je vrijblijvend in te schrijven! Meer info over de 25% winstverhoging vind je hier.

Het bericht VANAVOND BELGIE – IJSLAND! Zet je voetbalverstand om in een leuk extraatje!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!