OPSTELLING: ‘Rode Duivels met deze elf tegen IJsland’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanavond spelen de Rode Duivels in de Nations League een wedstrijd tegen IJsland. Zondag volgt nog een volgende partij tegen Zwitserland. Robert Martinez mist onder meer Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Mousa Dembélé, Thomas Vermaelen en Marouane Fellaini.

Romelu Lukaku (hamstring) doet ook niet mee. Hij kampte met een blessure en kwam pas vorig weekend terug in actie met Manchester United. De bondscoach neemt geen risico’s met ‘Big Rom’, die zondag mogelijk wel zal meedoen in Bern.

facebook VANAVOND BELGIE – IJSLAND!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Zo krijgt Michy Batshuayi een mooie kans om zich te tonen in de spits. Wellicht staan er twee Hazards aan de aftrap. Yannick Carrasco was gisteren nog niet in België geland en Nacer Chadli kampt met een lichte ribblessure. Dennis Praet heeft last aan de heup.

Courtois

Alderweireld, Kompany, Boyata

Meunier, Witsel, Tielemans, Thorgan Hazard

Mertens, Batshuayi, Eden Hazard

Het bericht OPSTELLING: ‘Rode Duivels met deze elf tegen IJsland’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!