IJSLANDERS: ‘Deze Rode Duivel is vergelijkbaar met Lionel Messi’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanavond staat de wedstrijd Belgie – IJsland op het programma. De trainer van IJsland Aaron Gunnarsson vreest alvast voor het spel van één speler. Vooral dan voor Eden Hazard, wiens pad hij al eens kruiste in de Premier League. “Of ik al een manier gevonden heb om hem af te stoppen? Eerlijk gezegd niet. Maar we zullen er alles aan doen om het hem zo moeilijk mogelijk te maken”, vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

facebook VANAVOND BELGIE – IJSLAND!!! Zet je voetbalverstand in voor dit leuke extraatje!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

In Rusland slaagden de IJslanders er wel in om ene Lionel Messi in de tang te houden. En volgens Gunnarsson is dat vergelijkbaar. “Aan de bal is Hazard alleszins vergelijkbaar met hem. Ze hebben beiden een laag zwaartepunt, staan sterk op hun benen en de bal plakt aan hun voeten.”

Het bericht IJSLANDERS: ‘Deze Rode Duivel is vergelijkbaar met Lionel Messi’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!