‘Bondscoach Martinez tovert opvallende vervanger Lukaku uit zijn hoed’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Morgen spelen de Rode Duivels voor de Nations league een wedstrijd tegen IJsland. Er zal flink gesleuteld worden aan de opstelling omdat de ploeg kampt met heel wat geblesseerden. Romelu Lukaku is nog steeds hoogst onzeker. Als vervanger wordt er uiteraard meteen aan Michy Batshuayi gedacht.

facebook PROFITBOOST!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Maar die kwam nog niet echt uit de verf bij Valencia. Mede daardoor zou Martinez volgens La Capitale met het idee spelen om Dries Mertens nog eens als diepe spits te posteren. Dat gebeurde bij de Rode Duivels één keer eerder, in de wedstrijd in en tegen Nederland van vorig jaar. Een groot succes werd dat echter niet.

Het bericht ‘Bondscoach Martinez tovert opvallende vervanger Lukaku uit zijn hoed’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!