BAM!!! ‘Liverpool wil 98 miljoen betalen voor deze Barca-speler’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Liverpool wil uitpakken met het aantrekken van een speler van FC Barcelona. Ze hebben namelijk 98 miljoen euro over om Ousmane Dembele naar Anfield te halen. Bij FC Barcelona zijn ze de fratsen van de Franse aanvaller stilaan beu. Hij zou Barça in januari alvast mogen verlaten.

facebook PROFITBOOST!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Dat klinkt als muziek in de oren van Jürgen Klopp. Hij is al zeer lang gecharmeerd door de ex-speler van Borussia Dortmund en volgens The Sun wil Liverpool in januari 98 miljoen euro op tafel leggen om Dembélé naar de Premier League te halen. Bij Barcelona tonen ze alvast interesse.

Het bericht BAM!!! ‘Liverpool wil 98 miljoen betalen voor deze Barca-speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!