Liverpool en Anderlecht sloten vreemd akkoord (FOOTBALL LEAKS)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De organisatie Football Leaks geeft de laatste tijd aardig wat infomatie vrij over opvallende dingen die gebeuren in de voetballerij. Zo kwamen ze met meer informatie omtrent de transfer van Lazar Markovic.

Die werd in januari voor een half jaar gehuurd van Liverpool. De Standaard weet, via documenten van Football Leaks, dat de Engelse topclub zijn oog had laten vallen op Jérémy Doku. Via een clausule in het huurcontract van Markovic kreeg Liverpool de toestemming om met Doku te praten. Tot grote opluchting van het nieuwe bestuur koos het toptalent echter voor RSCA.

facebook SUPERTIP!!! Ontvang een terugbetaling tot €100 bij een penalty!!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Herman Van Holsbeeck geeft het toe. “Bij de deal rond Markovic kwamen er verschillende zaken samen. Op het allerlaatste moment in de transferperiode van januari 2018 bleek dat we Aleksandar Mitrovic niet zouden kunnen binnenhalen ( de uitleenbeurt van de Servische spits sprong af, red.). In de laatste uren van de transferperiode zijn we dan uitgekomen bij Markovic. Liverpool zei: oké, je mag hem lenen, maar dan willen we met Doku praten. Het kostte ons niets, hè. De club stond onder druk, de eerste ploeg presteerde niet naar behoren, en Markovic, mét de clausule over Doku, was het enige alternatief.”

Het bericht Liverpool en Anderlecht sloten vreemd akkoord (FOOTBALL LEAKS) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!