‘Leandro Trossard alleen weg bij bod 100 miljoen euro’

Het gaat KRC Genk dit seizoen voor de wind. Ook sterspeler Leandro Trossard is goed op dreef en dat heeft al de nodige interesse voor hem opgewekt. Hij ligt nog tot midden 2023 onder contract en Racing Genk is niet van plan sterkhouders te laten gaan in de wintermercato. Overwinteren in de Europa League, de Beker van België, meestrijden voor de titel, dat zijn de doelstellingen. Genk heeft het geld trouwens niet nodig. Ze moeten Trossard niet verkopen. Al is er natuurlijk ook de wil van een speler.

Trossard zou 25 miljoen euro kosten. Philippe Clement lacht dat bedrag weg. “Ik vrees niet voor een vertrek van Leandro Trossard in januari”, geeft de coach van KRC Genk mee in het programma Le Grand Débrief. “Het was vorige zomer niet makkelijk om hem langer te behouden, maar daar zijn we toch in geslaagd.”

“Normaal vertrekken er geen basispionnen in januari. Tenzij een ploeg met 100 miljoen euro komt aandraven. Dat is een ander verhaal. Maar voor 25 miljoen euro zal hij niet vertrekken.”

Het bericht ‘Leandro Trossard alleen weg bij bod 100 miljoen euro’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *