Kylian Mbappe vindt bedragen die in het voetbal om gaan ‘beschamend’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Kylian Mbappe is het niet eens met de bedragen die omgaan in het hedendaagse voetbal. “Ik kom uit een bescheiden gezin, dus ik vind het maar obsceen”, vertelde hij aan het Zwitserse televisiestation RTS. Mbappé. Een opvallende uitspraak van het Franse toptalent. Hij krijgt achttien miljoen euro per jaar bij PSG.

facebook SUPERTIP!!! Ontvang een terugbetaling tot €100 bij een penalty!!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

“De bedragen die in het voetbal omgaan zijn een beetje onbeschoft, maar zo werken de markt en de voetballerij nu eenmaal. Ik heb niet de illusie dat ik er iets aan kan veranderen, ik ben onderdeel van het systeem. Je moet wel met beide benen op de grond blijven staan én respectvol blijven.”

Respectvol blijven doet Mbappé wel. Zijn WK-premie (439.000 euro) ging naar een goed doel.

Het bericht Kylian Mbappe vindt bedragen die in het voetbal om gaan ‘beschamend’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kylian Mbappe vindt bedragen die in het voetbal om gaan ‘beschamend’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Kylian Mbappe is het niet eens met de bedragen die omgaan in het hedendaagse voetbal. “Ik kom uit een bescheiden gezin, dus ik vind het maar obsceen”, vertelde hij aan het Zwitserse televisiestation RTS. Mbappé. Een opvallende uitspraak van het Franse toptalent. Hij krijgt achttien miljoen euro per jaar bij PSG.

facebook SUPERTIP!!! Ontvang een terugbetaling tot €100 bij een penalty!!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

“De bedragen die in het voetbal omgaan zijn een beetje onbeschoft, maar zo werken de markt en de voetballerij nu eenmaal. Ik heb niet de illusie dat ik er iets aan kan veranderen, ik ben onderdeel van het systeem. Je moet wel met beide benen op de grond blijven staan én respectvol blijven.”

Respectvol blijven doet Mbappé wel. Zijn WK-premie (439.000 euro) ging naar een goed doel.

Het bericht Kylian Mbappe vindt bedragen die in het voetbal om gaan ‘beschamend’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!