‘Anderlecht toont concrete interesse in deze spelmaker’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

In de volgende transferperiode heeft Anderlecht een nieuwe spits en een spelmaker op haar lijstje staan. De voorbereidingen op de wintermercato zijn inmiddels begonnen. Zo zou Paars-Wit onder meer een piste in Turkije bewandelen. Diverse lokale media, waaronder Fanatik en Haber 3, melden namelijk dat Anderlecht een oogje heeft laten vallen op Emre Kilinc. Deze 24-jarige spelmaker is bezig aan een sterk seizoen bij Sivasspor, waar hij in elf competitiewedstrijden tekende voor drie goals en twee assists. Kilinc speelt doorgaans op links, maar kan ook als centraal aanvallende middenvelder uit de voeten.

facebook SUPERTIP!!! Ontvang een terugbetaling tot €100 bij een penalty!!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Anderlecht zou vorige week, vier dagen voor de spelers afreisden naar Istanbul voor de wedstrijd tegen Fenerbahce, al een mannetje hebben gestuurd om Kilinc te scouten. Er heerst ondertussen wel de nodige concurrentie voor de voormalig jeugd-international van Turkije. Ook Udinese, Lille en Nantes zouden immers geïnteresseerd zijn.

Het bericht ‘Anderlecht toont concrete interesse in deze spelmaker’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!