EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: Waasland-Beveren ontslaat trainer Yannick Ferrera

Waasland-Beveren heeft trainer Yannick Ferrera ontslagen. Reden hiervoor zijn de tegenvallende resultaten dit seizoen. Hij was pas sinds deze zomer in dienst bij de Waaslanders.

Op hun website laten ze weten: “Waasland-Beveren stopt de samenwerking met Yannick Ferrera. De club grijpt in na aanhoudende negatieve sportieve resultaten. Waasland-Beveren kon na vijftien speeldagen nog maar één keer de volle buit pakken. ”

facebook VANDAAG PRO LEAGUE!!! Pak 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS BIJ UNIBET!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

“Geel-blauw sprokkelde slechts elf punten halfweg de competitie; het bekleedt daarmee de veertiende stek in het klassement. De sportieve leiding gaat nu volop aan de slag met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Uiteraard proberen we daar zo snel mogelijk werk van te maken. We willen Yannick bedanken voor zijn inzet en veel succes wensen in het verdere verloop van zijn carrière.”

Het bericht BREAKING: Waasland-Beveren ontslaat trainer Yannick Ferrera verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *