‘Real Madrid wil uitpakken en ongekende aanval halen inclusief Eden Hazard’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Real Madrid is opzoek naar versterking. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus loopt de tandem nogal moeilijk. Eden Hazard is zoiezo één target van de Koninklijke. Volgens OK Diario droomt het bestuur van een dodelijke drietand, waar Hazard één van de pijlers in moet worden.

facebook MORGEN PRO LEAGUE!!! Pak 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Als speerpunt blijft voorzitter Florentio Pérez aan Neymar denken, ook al zal de Braziliaan van PSG een pak geld moeten kosten. Daarnaast zou Real ook James Rodriguez een herkansing willen geven. De Colombiaan wordt momenteel verhuurd aan Bayern München maar zou er niet langer gelukkig zijn. Door James terug te halen zou de club alvast serieuze som aan transferbedragen besparen, wat dan weer geïnvesteerd kan worden in de komst van Neymar en Hazard …

Het bericht ‘Real Madrid wil uitpakken en ongekende aanval halen inclusief Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!