EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Ivan Leko gek van aanwinst Club Brugge: “Hij is echt gegroeid”

Club Brugge zit in een positieve flow. Midweeks werd er met 0-4 gewonnen in de Champions League van AS Monaco en vanavond staat het treffen tegen Charleroi op het programma. Coach Ivan Leko wel weer rekenenen op Arnaut Danjuma en Siebe Schrijvers.

Voor die eerste komt een basisplaats weliswaar nog wat vroeg, maar Schrijvers mogen we wel aan de aftrap verwachten. Leko is dan ook een grote liefhebber van de Limburgse aanvaller. “Hij had wat tijd nodig om zich aan te passen, maar Schrijvers is nu toch echt gegroeid”, klinkt het lovend in Het Belang van Limburg.

facebook VANAVOND PRO LEAGUE!!! Pak 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Die andere nieuwe spits Kaveh Rezaei kon zich tot dusver nog niet zo goed aanpassen. Maar Leko weigert hem af te schrijven. ” De stap van Charleroi naar een topclub is niet eenvoudig, zeker niet met dat prijskaartje op je hoofd. Ik ben er zeker van dat hij de komende weken en maanden nog belangrijk zal zijn voor ons.”

Het bericht Ivan Leko gek van aanwinst Club Brugge: “Hij is echt gegroeid” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *