Faris Haroun laat zich uit over titelkansen Antwerp

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ook deze jaargang presteert Royal Antwerp weer prima in de Jupiler Pro League. Gisteren werd er weer gewonnen van KV Oostende en ze staan op een knappe derde plaats. Hier en daar wordt al stiekem gedroomd over de titel.

facebook VANAVOND PRO LEAGUE!!! Pak 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Iets wat aanvoerder Faris Haroun niet bij voorbaat uitsluit, maar het is momenteel geen uitgesproken doel. “Alles is mogelijk. Maar momenteel rekenen we nog niet. We moeten eerst zeker zijn van ons plekje in die top zes. Voorlopig kijken we nog naar de ploegen die achter ons staan, maar iedereen kan zien dat we een stap gezet hebben”, klonk het bij Het Laatste Nieuws.

Vorig seizoen kende de Great Old na nieuwjaar wel een sportieve dip en dat kostte de ploeg uiteindelijk deelname aan Play-Off I. Maar zover ziet Haroun het dit keer niet komen. “We hebben meer kwaliteit dan vorig jaar. Vorig jaar moesten we ook nog leren wat de trainer wou. Nu kent iedereen zijn filosofie al. Ik denk dat de sportieve cel ook ziet dat het goed zit. Ik verwacht niet te veel veranderingen in januari want deze kern is al in evenwicht.”

Het bericht Faris Haroun laat zich uit over titelkansen Antwerp verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!