EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Axel Witsel geeft eerlijke mening over Club: “Ze spelen een kl*te systeem”

Aan het eind van de maand speelt Club Brugge in de Champions League tegen Borussia Dortmund. Bij die club staat Axel Witsel onder contract. Hij is op zijn hoede voor de landskampioen van Belgie.

Zo was de Rode Duivel onder de indruk na het bezoek aan Jan Breydel. “Club heeft een systeem dat eerlijk gezegd klote is. Die 3-5-2 beheersen ze heel goed. Daarom hebben ze Monaco in de problemen gebracht. Ook wij waren helemaal niet goed toen we in Brugge speelden. We verdienden niet die match te winnen. Spelers als Hans Vanaken zijn echt top.”

facebook VANAVOND PRO LEAGUE!!! Pak 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Maar BVB is erg gemotiveerd voor de heenwedstrijd in Dortmund. De ploeg van coach Lucien Favre staat immers dicht bij de volgende ronde en kan de kwalificatie verzilveren tegen Blauw-Zwart. “Als we nu thuis winnen van Club, plaatsen we ons voor de volgende ronde. Daar moeten we alles op inzetten”, aldus Witsel tegenover Het Nieuwsblad.

Het bericht Axel Witsel geeft eerlijke mening over Club: “Ze spelen een kl*te systeem” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *