EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Thierry Henry wil met monsterbod Genk-speler in januari naar Monaco halen’

De nieuwe trainer van AS Monaco Thierry Henry heeft een plan in zijn hoofd. Hij denkt er over na om in de winter een speler van KRC Genk over te nemen en aan zijn selectie toe te voegen. De voormalige assistent van het nationale team van Belgie is zeer gecharmeerd van Leandro Trossard. Dit weet het medium La Dernière Heure te melden. Opzoek naar amusement? Neem dan een kijkje bij de promoties Betfirst.

Naar verluidt wil AS Monaco erg uitpakken met deze transfer deal en hebben ze een bedrag van maar liefst 18 miljoen euro over voor de rappe flitser op de vleugel. Een ongekende som natuur voor de koploper in de Jupiler Pro League.

Thierry Henry kent Trossard van bij de Rode Duivels en kwam onder de indruk van de flankaanvaller, die dit seizoen zeer goed op dreef is. Hij ziet in de Limburger de ideale versterking voor het zwalpende Monaco. Met Nacer Chadli en Youri Tielemans spelen er al twee Belgen bij AS Monaco.

Trossard is dit seizoen erg goed op dreef. Hij werd zelfs al geselecteerd voor de nationale ploeg van Belgie en zijn toekomst lijkt groot te zijn. Dit seizoen speelde hij in tien wedstrijden mee in de Pro League en scoorde daar maar liefst acht maal in. Ook was hij goed voor twee assists. In de Europa League waar Genk ook prima presteert speelde hij zeven keer mee en scoorde daar in ook zeven maal. Dit zijn natuurlijke ongekende statistieken voor een speler op de vleugels. Promoties Betfirst.

Trossard is momenteel 22 jaar oud en is al sinds 2012 actief in het profvoetbal. Hij speelde toen zijn eerste competitiewedstrijd voor Genk. Een jaar later werd hij uitgeleend aan Lommel SK. Het jaar daar op ging hij voetballen voor KVC Westerlo en 2014 werd hij weer uitgeleend aan Lommel SK. In het seizoen 2015 – 2016 speelde hij OH Leuven en sinds de jaar gang 2016-2017 is hij weer actief voor de Genkies.

Ook als jeugd international heeft hij de diverse elftallen door lopen. Zo speelde hij vijf potjes voor de U16, elf wedstrijden voor de U17, drie voor de U18, acht voor de U19 en welgeteld één voor Jong Belgie. In deze wedstrijden wist hij geen enkele goal te maken. Op 31 augustus 2018 werd hij door bondscoach Roberto Martinez voor de eerste keer opgeroepen voor het A-elftal van het Belgisch voetbalelftal voor de oefeninterland tegen Schotland en de allereerste wedstrijd van de UEFA Nations League tegen Ijsland.

Hij werd in zijn carriere tot dusver één keer kampioen en dit was in 2014 van de Tweede Klasse.

Het bericht ‘Thierry Henry wil met monsterbod Genk-speler in januari naar Monaco halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Thierry Henry wil met monsterbod Genk-speler in januari naar Monaco halen’

De nieuwe trainer van AS Monaco Thierry Henry heeft een plan in zijn hoofd. Hij denkt er over na om in de winter een speler van KRC Genk over te nemen en aan zijn selectie toe te voegen. De voormalige assistent van het nationale team van Belgie is zeer gecharmeerd van Leandro Trossard. Dit weet het medium La Dernière Heure te melden. Opzoek naar amusement? Neem dan een kijkje bij de promoties Betfirst.

Naar verluidt wil AS Monaco erg uitpakken met deze transfer deal en hebben ze een bedrag van maar liefst 18 miljoen euro over voor de rappe flitser op de vleugel. Een ongekende som natuur voor de koploper in de Jupiler Pro League.

Thierry Henry kent Trossard van bij de Rode Duivels en kwam onder de indruk van de flankaanvaller, die dit seizoen zeer goed op dreef is. Hij ziet in de Limburger de ideale versterking voor het zwalpende Monaco. Met Nacer Chadli en Youri Tielemans spelen er al twee Belgen bij AS Monaco.

Trossard is dit seizoen erg goed op dreef. Hij werd zelfs al geselecteerd voor de nationale ploeg van Belgie en zijn toekomst lijkt groot te zijn. Dit seizoen speelde hij in tien wedstrijden mee in de Pro League en scoorde daar maar liefst acht maal in. Ook was hij goed voor twee assists. In de Europa League waar Genk ook prima presteert speelde hij zeven keer mee en scoorde daar in ook zeven maal. Dit zijn natuurlijke ongekende statistieken voor een speler op de vleugels. Promoties Betfirst.

Trossard is momenteel 22 jaar oud en is al sinds 2012 actief in het profvoetbal. Hij speelde toen zijn eerste competitiewedstrijd voor Genk. Een jaar later werd hij uitgeleend aan Lommel SK. Het jaar daar op ging hij voetballen voor KVC Westerlo en 2014 werd hij weer uitgeleend aan Lommel SK. In het seizoen 2015 – 2016 speelde hij OH Leuven en sinds de jaar gang 2016-2017 is hij weer actief voor de Genkies.

Ook als jeugd international heeft hij de diverse elftallen door lopen. Zo speelde hij vijf potjes voor de U16, elf wedstrijden voor de U17, drie voor de U18, acht voor de U19 en welgeteld één voor Jong Belgie. In deze wedstrijden wist hij geen enkele goal te maken. Op 31 augustus 2018 werd hij door bondscoach Roberto Martinez voor de eerste keer opgeroepen voor het A-elftal van het Belgisch voetbalelftal voor de oefeninterland tegen Schotland en de allereerste wedstrijd van de UEFA Nations League tegen Ijsland.

Hij werd in zijn carriere tot dusver één keer kampioen en dit was in 2014 van de Tweede Klasse.

Het bericht ‘Thierry Henry wil met monsterbod Genk-speler in januari naar Monaco halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *