EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

PIJNLIJK: ‘Rode Duivel komt dit jaar niet meer in actie op de velden’

Slecht nieuws voor een Rode Duivel. Moussa Dembele zal dit jaar niet meer in actie komen vanwege een blessure. Ligamenten in zijn enkel zijn namelijk beschadigd geraakt tijdens het duel met Wolverhampton Wanderers.

“Hij zal waarschijnlijk niet beschikbaar zijn tot Nieuwjaar”, laat zijn club Tottenham Hotspur weten.

Dembélé mist dan de duels tegen Crystal Palace (uit), Chelsea, Internazionale, Arsenal (uit), Southampton, Leicester City (uit), FC Barcelona (uit), Burnley, Arsenal (uit), Everton (uit), Bournemouth en Wolverhampton Wanderers. De Spurs spelen op 1 januari 2019 bij Cardiff City.

Bondscoach Roberto Martinez kan Mousa Dembélé dus niet oproepen voor de laatste twee groepsduels in de UEFA Nations League, tegen IJsland (op 15 november in Brussel) en Zwitserland (op 18 november in Luzern).

 

Het bericht PIJNLIJK: ‘Rode Duivel komt dit jaar niet meer in actie op de velden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *