EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Groot verlies dreigt voor de Rode Duivels’

Bij Real Madrid is de huidige bondscoach van de Rode Duivels Roberto Martinez een belangrijke kandidaat om de ontslagen Julien Lopetegui op te volgen. De nationale ploeg ziet hem niet graag vertrekken.

De Belgische voetbalbond hoopt dat de Spanjaard gewoon op post blijft. Ook Rode Duivel Axel Witsel wil graag doorgaan met Martinez. “Als hij vertrekt, dan zou dat een groot verlies zijn voor ons”, zegt Witsel in La Dernière Heure.

“Ik apprecieer hem enorm. We leveren al een tijdje goed werk onder hem. De records die we hebben gebroken, kwamen er onder zijn bewind. Maar het is zoals de spelers, je kan op elk moment vertrekken”, klinkt Witsel nuchter.

Volgens Witsel is het verhaal van Martinez bij de Duivels nog niet ten einde. “Ik hoop dat hij bij ons blijft, maar als hij toch zou vertrekken, dan wens ik hem in iedereen geval veel succes”, aldus de ex-speler van onder andere Standard en Benfica.

 

Het bericht ‘Groot verlies dreigt voor de Rode Duivels’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *