Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ruud Vormer was afgelopen dinsdag een blij man. Met zijn ploeg won hij met 0-4 van AS Monaco en was zelf verantwoordelijk voor de laatste goal. De aanvoerder schreeuwde het uit. Na afloop was het veel minder.

Hij moest nog naar de dopingcontrole. “Balen, man. Ik dacht lekker te vieren met mijn ploegmaats, maar ik moest meteen naar een hok. Ik mocht er enkel uit voor een kort interviewtje. Ik was pissed, ja”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.
Vormer was in zijn gekende stijl zeer rechtuit. “Anderhalf uur heb ik daar gezeten, samen met Brandon (Mechele, red.). ‘F*cking UEFA’, vloekte ik. Dat vond die man niet zo leuk. (flauw lachje) Ik moet zo vaak naar de dopingcontrole… Nu, voor zulke overwinningen heb ik het wel over.”

Het bericht Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ruud Vormer was afgelopen dinsdag een blij man. Met zijn ploeg won hij met 0-4 van AS Monaco en was zelf verantwoordelijk voor de laatste goal. De aanvoerder schreeuwde het uit. Na afloop was het veel minder.

Hij moest nog naar de dopingcontrole. “Balen, man. Ik dacht lekker te vieren met mijn ploegmaats, maar ik moest meteen naar een hok. Ik mocht er enkel uit voor een kort interviewtje. Ik was pissed, ja”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.
Vormer was in zijn gekende stijl zeer rechtuit. “Anderhalf uur heb ik daar gezeten, samen met Brandon (Mechele, red.). ‘F*cking UEFA’, vloekte ik. Dat vond die man niet zo leuk. (flauw lachje) Ik moet zo vaak naar de dopingcontrole… Nu, voor zulke overwinningen heb ik het wel over.”

Het bericht Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!