EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA”

Ruud Vormer was afgelopen dinsdag een blij man. Met zijn ploeg won hij met 0-4 van AS Monaco en was zelf verantwoordelijk voor de laatste goal. De aanvoerder schreeuwde het uit. Na afloop was het veel minder.

Hij moest nog naar de dopingcontrole. “Balen, man. Ik dacht lekker te vieren met mijn ploegmaats, maar ik moest meteen naar een hok. Ik mocht er enkel uit voor een kort interviewtje. Ik was pissed, ja”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.
Vormer was in zijn gekende stijl zeer rechtuit. “Anderhalf uur heb ik daar gezeten, samen met Brandon (Mechele, red.). ‘F*cking UEFA’, vloekte ik. Dat vond die man niet zo leuk. (flauw lachje) Ik moet zo vaak naar de dopingcontrole… Nu, voor zulke overwinningen heb ik het wel over.”

Het bericht Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA”

Ruud Vormer was afgelopen dinsdag een blij man. Met zijn ploeg won hij met 0-4 van AS Monaco en was zelf verantwoordelijk voor de laatste goal. De aanvoerder schreeuwde het uit. Na afloop was het veel minder.

Hij moest nog naar de dopingcontrole. “Balen, man. Ik dacht lekker te vieren met mijn ploegmaats, maar ik moest meteen naar een hok. Ik mocht er enkel uit voor een kort interviewtje. Ik was pissed, ja”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.
Vormer was in zijn gekende stijl zeer rechtuit. “Anderhalf uur heb ik daar gezeten, samen met Brandon (Mechele, red.). ‘F*cking UEFA’, vloekte ik. Dat vond die man niet zo leuk. (flauw lachje) Ik moet zo vaak naar de dopingcontrole… Nu, voor zulke overwinningen heb ik het wel over.”

Het bericht Balende Ruud Vormer: “F*cking UEFA” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *