EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Alejandro Pozuelo in januari weg bij KRC Genk’

Alejandro Pozuelo is dit seizoen ijzersterk bezig. Het zou dan ook zomaar kunnen dat hij op korte termijn gaat vertrekken bij Genk. Hij zou namelijk zelf ook graag de overstap maken naar een land waar het wat warmer is.

Racing Genk doet het uitstekend in de nationale competitie en schitterde ook in de Europa League. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Spelers als Alejandro Pozuelo, Ruslan Malinovskyi, Leandro Trossard, Ally Samatta of Sander Berge worden op de voet gevolgd door andere clubs.

“Naar de volgende mercato in januari toe, vrees ik geen problemen”, stelt sportief directeur Dimitri de Condé. “Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met alle spelers. Zij hebben zich minimaal voor het volledige seizoen geëngageerd.”

Enkel rond Alejandro Pozuelo zijn er twijfels. De 27-jarige spelmaker heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan.

“Zeg nooit nooit. Maar er moet al een heel uitzonderlijke aanbieding komen, vooraleer hij hier in het midden van een seizoen vertrekt”, merkt De Condé op. “Daarvoor voelt Pozuelo zich te goed in dit verhaal.”

 

Het bericht ‘Alejandro Pozuelo in januari weg bij KRC Genk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *