Openhartige Kat Kerkhofs: “Dries denkt daar hetzelfde over”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Kat Kerkhofs de vrouw van Dries Mertens timmert aardig aan de weg in televisieland. Zo heeft ze der eigen programma Tipsy en doet ze mee aan Dancing with the Stars. Nu wordt er ook regelmatig over haar geschreven in de media.

Deze keer was het aan de beurt van Het Laatste Nieuws om de partner van Dries Mertens eens uit te horen. De krant wou onder meer weten of Kat en Dries niet weldra aan kinderen zullen beginnen, gezien hun leeftijd van 30 en 31 jaar:“Dries en ik willen allebei graag kinderen, maar momenteel zijn onze carrières het belangrijkste.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

“Ik heb trouwens nooit de drang gevoeld om een jonge mama te worden. Dries denkt daar hetzelfde over. We willen het ouderschap zeker geen jaren meer uitstellen, maar ons leven loopt nu eenmaal anders omdat we in het buitenland wonen.”

Tijdens haar trainingen voor het programma Dancing with the Stars, gooide ze bovendien ook nog een uitdagende foto op haar Instagram stories. Daarin draagt ze een T-shirt waarop staat: “Everyone has their inner slut”. “Couldn’t agree more” was haar duidelijke titel boven het kiekje.

Het bericht Openhartige Kat Kerkhofs: “Dries denkt daar hetzelfde over” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!