EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Marc Coucke heeft genoeg gezien en bezorgt RSCA transfer van 5 miljoen’

Marc Coucke is overtuigt van de kwaliteiten van zijn spits. Daarom wil hij Landry Dimata definitief gaan inlijven. Zo zal Anderlecht de aankoopoptie op de belofte-international gaan lichten. Om de kosten tijdens de voorbije zomer wat te spreiden, werd Dimata in eerste instantie gehuurd van VfL Wolfsburg. RSCA liet echter ook een afkoopclausule in het contract opnemen en dia zal het nu dus gaan lichten.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Om Dimata definitief binnen te halen, moet Coucke zo’n 5 miljoen euro ophoesten. Een behoorlijk bedrag naar Belgische normen, maar wel een interessante investering. Dimata is nog jong en heeft heel wat potentieel, bovendien kan hij zijn marktwaarde na het seizoen nog wat opkrikken op het EK voor beloften.

Coucke weet overigens maar al te goed hoeveel een speler als Dimata kan opleveren. Hij verkocht de spits destijds bij KV Oostende immers al aan Wolfsburg. Dat betaalde naar verluidt zo’n 11.5 miljoen euro en maakt nu dus fors verlies.

Het bericht ‘Marc Coucke heeft genoeg gezien en bezorgt RSCA transfer van 5 miljoen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *