EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Blauw/Zwart kan ook punten pakken tegen Dortmund en Atlético Madrid”

Club Brugge maakte gisteren indruk door met 0-4 van AS Monaco te winnen. Er lijkt meer in te zitten voor de Bruggelingen want ook tegen Borussia Dortmund en Atletico Madrid zat er meer in het vat. Club kan zonder druk de volgende partijen aanvatten.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Eddy Snelders is van mening dat er nog punten kunnen gepakt worden in de groepsfase. “De thuiswedstrijd tegen Dortmund had Club Brugge niet moeten verliezen en tegen Atletico Madrid werd te gemakkelijk een doelpunt geslikt. Ook thuis tegen Monaco zat er veel meer in. Dat hadden toen ook drie punten moeten zijn. Maar in vergelijking met twee jaar geleden heeft Club Brugge voorlopig al een veel betere campagne gespeeld met goede wedstrijden en goed voetbal”, zegt hij aan Sporza.

“Het feit dat ze bijna zeker overwinteren in Europa zal Club de volgende twee wedstrijden nog een boost geven ook. Er kunnen dus nog punten gepakt worden. Als je derde kunt worden in zo’n poule, dan heb je het hoe dan ook goed gedaan.”

Het bericht ‘Blauw/Zwart kan ook punten pakken tegen Dortmund en Atlético Madrid” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *