EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Real Madrid-bestuur twijfelt aan Roberto Martinez om pijnlijke reden’

Na het ontslag van Julien Lopetegui is Real Madrid opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Gedacht wordt aan Roberto Martinez maar van witte rook is nog geen sprake.

Mogelijk wil het bestuur afwachten hoe interim Santiago Solari het er vanaf brengt in zijn twee volgende wedstrijden. De Argentijn liet tot dusver een goede indruk achter en wint zienderogen aan populariteit bij zowel spelers als supporters. Ondertussen blijft ook Roberto Martinez één van de kandidaten. Maar er zouden twijfels heersen bij een deel van het bestuur. En dat om een wel heel vreemde reden.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Volgens journalist Eduardo Inda, directeur van het medium OK Diario, is een deel van het Madrileense bestuur tegen de komst van Martinez gekant vanwege zijn vermeende steun aan de Guanyarem-beweging. Dit is een verzameling van allerlei atleten,, trainers, sporters en bestuurders met Catalaanse roots, die openlijk hun steun betuigden tegen het Catalaanse volksreferendum en dus de onafhankelijkheid.

Zoals we in Vlaanderen maar al te goed weten, is dat een erg gevoelig thema in de Spaanse hoofdstad en daarom zouden enkele bestuurslui tegen de komst van Martinez gekant zijn. Een pijnlijke zaak, want zijn trainerskwaliteiten staan toch nog steeds los van zijn politieke voorkeuren …

Het bericht ‘Real Madrid-bestuur twijfelt aan Roberto Martinez om pijnlijke reden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *