Neymar Jr.: “Cristiano Ronaldo is een monster”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij FC Barcelona speelde Neymar samen met Lionel Messi. Hij heeft groot respect voor Messi en Cristiano Ronaldo.

Ik speelde met Messi samen, één van de allerbeste voetballers ooit”, stelt Neymar. “Hij is mijn favoriete speler, mijn idool. “Ik leerde elke dag van hem bij, op training, in een wedstrijd of door gewoon zijn doen en laten te volgen. Ik heb zoveel van hem kunnen leren, waardoor ik sterker kon worden.”

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Neymar heeft ook veel lof over Cristiano Ronaldo. “Hij is een monster. Hij maakt je slimmer, meer alert. Je kan ook van hem zoveel bijleren. Ronaldo behoort ook tot de beste voetballers ooit.”

“Messi en Ronaldo zijn twee grootheden, waar ik naar opkijk, omdat ik van hen wil leren”, vertelt Neymar bij The Players’ Tribune. “Ik wil steeds meer: winnen, meer prijzen winnen, nog meer goals maken. Daarom probeer ik elke dag iets van die twee toppers bij te leren.”

Het bericht Neymar Jr.: “Cristiano Ronaldo is een monster” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!