‘Escalatie dreigt, nieuw ontslag bij Anderlecht’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Nadat Marc Coucke bij Anderlecht werd gekozen als nieuwe voorzitter leidde dit tot de nodige verschuivingen binnen de club. En de veranderingen die werden doorgevoerd binnen de club betrokken zich lang niet alleen tot het sportieve. In zowat alle geledingen maakten nieuwe gezichten hun opwachting.

Om de medische staff te versterken bijvoorbeeld, maakte sportdokter Chris Goossens mee de overstap van KV Oostende. Maar zijn komst zorgde blijkbaar voor strubbelingen. In die mate zelfs dat Jochen De Coene, hoofd van de medische staff, nu zijn ontslag heeft ingediend.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

De Coene was al sinds 2009 aan de slag bij RSCA. Volgens Het Laatste Nieuws waren meningsverschillen met Goossens de rechtstreekse aanleiding voor zijn verrassende vertrek. “De voorbije dagen escaleerden die, een laatste gesprek zorgde er niet voor dat de spanningen verdwenen, waarna De Coene de eer aan zichzelf hield”, schrijft de krant.

Het bericht ‘Escalatie dreigt, nieuw ontslag bij Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE ONS OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!