EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BREAKING: ‘Bondscoach overweegt drie opvallende nieuwkomers bij Duivels’

Roberto Martinez overweegt drie nieuwkomers te selecteren voor de Nations League-wedstrijden tegen IJsland en Zwitserland. Dit vanwege het aantal geblesseerden bij de Rode Duivels.

Jan Vertonghen, Kevin De Bruyne, Mousa Dembélé, Thomas Vermaelen en Christian Benteke zijn er al zeker niet bij. Dan staan er verder nog vraagtekens achter Romelu Lukaku, Leandro Trossard en Marouane Fellaini. Bovendien geraken spelers als Timothy Castagne en vooral Leander Dendoncker amper aan speelminuten. Volgens de RTBF is het dan ook niet uitgesloten dat Martinez opnieuw wat vers bloed bij de kern haalt.

In vergelijking met de vorige interlands kan hij terug beroep doen op Adnan Januzaj en ook Jordan Lukaku is weer fit. De twee missen wel nog wat spelritme. Daarnaast wijst de Waalse openbare omroep naar een aantal landgenoten die het goed doen in de Ligue 1. Anthony Limbombe vindt bij FC Nantes steeds meer zijn draai en staat beter en beter te spelen. Bjorn Engels en Thomas Foket zijn dan weer vaste waardes bij Stade Reims, dat afgelopen weekend nog won van Monaco.

Daarnaast is het niet uitgesloten dat Martinez enkele beloften een eerste keer bij de groep haalt, nu hun ticket voor het EK op zak is. Daarvoor denkt de RTBF aan Siebe Schrijvers. Hij is aanvoerder van de beloften en doet het de laatste weken erg goed bij Club Brugge. Maar ook aan Landry Dimata die bij Anderlecht opnieuw in goede doen is. En tot slot valt ook de naam van Isaac Mbenza, die bij Huddersfield steeds nadrukkelijker solliciteert naar een basisplaats.

Het bericht BREAKING: ‘Bondscoach overweegt drie opvallende nieuwkomers bij Duivels’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *