EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

BAM!! ‘José Mourinho zet Rode Duivel bovenaan winterse verlanglijst’

Manchester United-trainer José Mourinho wil deze winter zijn selectie gaan versterken en heeft hierbij de naam van een Rode Duivel bovenaan zijn lijstje gezet.

Vooral dan voor het hart van zijn defensie. Van zijn huidige verdedigers presteren Victor Lindelof en Eric Bailly te wisselvallig, ligt Marcos Rojo constant in de lappenman en komt Phil Jones toch wat tekort op het internationale niveau. Milan Skriniar van Internazionale is één van de doelwitten, maar volgens ESPN staat er één man met stip bovenaan het verlanglijstje: Toby Alderweireld.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

De Rode Duivel was vorige zomer al één van de topdoelwitten van Mourinho, maar beide clubs geraakten toen niet tot een akkoord. Alderweireld zit ondertussen wel in zijn laatste contractjaar. De Spurs zouden echter een optie hebben om dat met nog een seizoen te verlengen en hengelen al een tijdje achter een nieuwe overeenkomst.

Het wordt ook in januari dus een moeilijke opdracht voor United om een akkoord te vinden met de Spurs. The Guardian meldde echter dat Mourinho een transferbudget van maar liefst 100 miljoen pond, een slordige 115 miljoen euro, ter beschikking kreeg. Bovendien zouden Rojo en Bailly gebruikt kunnen worden om de prijs te drukken.

Het bericht BAM!! ‘José Mourinho zet Rode Duivel bovenaan winterse verlanglijst’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *