EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘”Anderlecht moet deze wintermercato 100 miljoen afhalen”

In januari zal Anderlecht zich moeten gaan versterken. Analist en voormalige Anderlecht-speler Jan Mulder vindt dat Paars/Wit 100 miljoen van de bank moet gaan halen om een verdediger, middenvelder en een spits te halen.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

“Voorzitter Marc Coucke zal dat niet doen, Marc is bezig met de lange termijn. Een te prijzen instelling. Ondertussen zitten we met een middenmoter in plaats van een topclub. Het is niet ondenkbaar dat er binnen enkele jaren zonder ironie wordt gesproken van een ‘fiere’ middenmoter. Het is hard. Het zij zo. Het is wennen.”

Na veertien speeldagen staat paars-wit op de vierde plaats. Het telt zeven punten minder dan leider Racing Genk.

Het bericht ‘”Anderlecht moet deze wintermercato 100 miljoen afhalen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *