EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Ruud Vormer scherp voor Ivan Leko: “Bij deze coach blijkbaar wel”

Club Brugge speelde afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk tegen koploper KRC Genk. Blauw/Zwart leek content met dit resultaat maar Ruud Vormer denkt daar anders over. Hij moest in de topper op de bank beginnen.

Coach Ivan Leko verklaarde het bankzittersstatuur van de Nederlander in eerste instantie als een poging om hem rust te geven, maar zaterdag gaf hij toe dat het om een sportieve keuze ging. En daar kan Vormer zich niet in vinden. “Als kapitein word je er normaal gezien niet zomaar uitgehaald, maar bij deze coach wel. Dan moet je anderen ook maar rust geven. Dit zijn jullie niet gewoon, hé? Vraag maar lekker aan de coach waarom”, haalde hij uit bij Het Nieuwsblad.

De relatie tussen coach en kapitein lijkt dus wat gespannen. In ieder geval heeft Vormer het er knap lastig mee dat hij zijn basisplaats verloor. “Mensen verwachten twintig goals van mij, maar als dat niet gebeurt, ben je de lul. Maar op de bank verzamel je geen statistieken. Ik voel me niet moe. Er is bijna niets veranderd aan mijn spel, hoewel het misschien opnieuw wat agressiever kan.”

 

Het bericht Ruud Vormer scherp voor Ivan Leko: “Bij deze coach blijkbaar wel” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *