EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Deze grootmacht sluit monsterdeal van 1 miljard euro’ (WTF!!!!)

Real Madrid maakt zich op voor een absolute monsterdeal. De Koninklijke zal binnenkort namelijk een nieuw sponsorcontract ondertekenen met Adidas. Dat meldt het Spaanse Marca. En die deal is er één van zéér grote orde. De Madrilenen zouden hieraan maar liefst 1,1 miljard euro aan overhouden. Adidas zal dan tot 2030 op het truitje van Real prijken.

Tot op heden ontving Real zo’n 52 miljoen euro per jaar van Adidas. Dat bedrag zou nu verdubbeld worden. De aanstaande overeenkomst wordt al omschreven als ‘het contract van de eeuw’ door Marca. Het is ook meteen het grootste contract uit de geschiedenis van Real Madrid.

Het bericht ‘Deze grootmacht sluit monsterdeal van 1 miljard euro’ (WTF!!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *